De Verrijkingsweek is een bijzondere week in het onderwijs van de propedeuse Social Work voltijd. Vanuit de opleiding was er naast de behoefte om "kleinere onderwerpen" een plaatsje te geven in het programma, ook de behoefte om de breedte van het Sociaal Domein te laten zien. In week 5 van het derde blok (11-14 maart) leggen we het reguliere onderwijsprogramma stil en is er tijd voor Verrijking. Deelname aan de Verrijkingsweek betekent dat je onderstaande afspraken respecteert.

 

Gedraag je als een professional

In de Verrijkingsweek werken we samen met heel veel verschillende partners: externe partijen en vooral het werkveld. Wij willen ook de komende jaren graag blijven samenwerken met deze partners. Om die reden verwachten we dat je je bij de activiteiten die je volgt gedraagt als een beginnend professional: je bent respectvol naar de begeleiders en naar de andere deelnemers, je telefoon staat uit en je bent op tijd.

 

Aanwezigheid/ fair use

Wij zijn bijzonder trots op het feit dat we jullie de mogelijkheid kunnen geven om je eigen programma samen te stellen. Helaas betekent dat ook dat sommige activiteiten (snel) uitverkocht kunnen zijn. We verwachten daarom dat je aanwezig bent bij de door jou aangeschafte activiteiten: je bezet immers een (soms zeer gewild) plaatsje. Denk dus goed na voordat je een product uit de webshop aankoopt en noteer de datum en tijd heel goed in je agenda.

 

FAQ/ Veel gestelde vragen

Is deelname aan de Verrijkingsweek verplicht?

Ja, net als bij alle onderwijsactiviteiten in de propedeuse van Social Work vt geldt ook voor de Verrijkingsweek een aanwezigheidsplicht. Door een activiteit in de winkel aan te schaffen schrijf je je in voor die activiteit. Zo ontstaat een presentielijst en deze wordt gecontroleerd bij elke activiteit. Je wordt afgetekend bij deelname aan de Verrijkingsweek voor het onderdeel Verrijkingsweek in het Verslag van Professionele Vorming 2.

 

Wat gebeurt er als je toch niet kan deelnemen?

In geval van overmacht (ziekte bijvoorbeeld) neem je geen deel aan de Verrijkingsweek. Je neemt contact op met je mentor en bespreekt de situatie. Je krijgt een compensatieopdracht, die je bij het PV2-verslag inlevert (in plaats van de opdracht Verrijkingsweek).